Casa Milu

Home Page Waar is het? Prijzen/Beschikbaarheid Contact
 
Casa Milu


Ruime appartement met 2 slaapkamers in een villa aan het strand,(begane grond), 100 Km van het vliegveld van Lissabon, aan de kust, vlakbij toeristische attracties en winkels. Rustig plaats, op 5 minuten lopen van het strand. Lange strand van 6km, ideaal voor lange wandelingen, ook in de heuvels in de omgeving. De bekende dorp Nazaré is maar op 6km afstand. Kompleet ingericht, woonkamer met openhaard en TV, prive terras, prive ingang en parkeerplaats. Mooie keuken met aparte eetkamer


Uitstekend for gehandicapte mensen, geen trappen aanwezig. Rolstoel vriendelijk!
Praia do Salgado is gesitueerd tussen Nazaré en São Martinho do Porto. Dit lange zandige strand wordt omringd door de bergen van Serra da Pescaria en Serra dos Mangues, een favoriete plek voor Paragliding / Delta liefhebbers. Naturisme wordt geaccepeerd in de noord kant van het strand, na een lange zandduin. Het strand heeft strandwacht en badmeesters in de zomermaanden.

Op korte afstand van enkele goede golf terreinen.

Een onbeschadigd natuurlijk paradijs, de ideale plaats voor wandelingen, excursies of ontspannen op het strand, waar de (wilde)natuur in overvloed is!
Op enkele minuten van een aantal beroemde toeristische en historische plaatsen. De nabijgelegen middeleeuwse stad van Óbidos, een "Wereld erfgoed" plaats, door veel mensen beschouwd als het mooist historisch dorp van Portugal. Centraal gevestigd, Salgado is ideaal voor dagreizen naar andere mooie stranden, grote winkels, historische en culturele plaatsen, en het uitstekende nachtleven.

Op korte afstand van dergelijke plaatsen zoals Nazaré, Alcobaça, Coimbra, Fatima, Leiria, Lissabon, Batalha, Caldas da Rainha en Obidos. Oude kloosters, roman ruïnes, thermen en veel meer. Al deze en andere populaire plaatsen kunnen binnen een dagreis worden gedaan.


Interieur Exterieur
 
 • 2 slaapkamers
 • woonkamer
 • eetkamer
 • keuken
 • 1 badkamer
 • tv
 • Open haard
 • terras
 • Zeezicht
 • Mooi uitzicht
 • 200 meter van strand
 • parkeren
 • Fotos
  Services


  Prijzen zijn inclusief het gebruik van gas, electriciteit en water. Bedlinen, handdoeken en keukengerei worden geleverd.
  Rolstoel vriendelijk.
  Waar is het?
  Praia do Salgado, Nazaré, Estremadura, Portugal  
  Nazaré

  De Streek

  Costa de Prata
  Costa de Prata (Zilveren Kust) heeft 200 kilometer witte zand stranden, die door het glasheldere water van de Atlantische Oceaan worden omhelst. Langs de kust is er een prachtige verscheidenheid van zeevruchten waarvan u kunt genieten.
  Ontdek prachtige grotten, overweldigende bergen, nevelige meren en valleien.
  Bezoek de vele charmante kleine dorpen, waar de tijd is stil blijven staan. omringt door historische steden, een onderschat en onontdekt gebied met een enorme verscheidenheid aan cultuur, geschiedenis en interessante dingen te zien.
  In het binnenland kunt u totaal geabsorbeerd worden in het traditionele Portugees leven. Ervaar de levendige festival van de "Wereld Erfgoed" stad Tomar, met het kasteel van "Convento de Cristo", klooster en middeleeuwse oude stad. Een gebied voor een ontdekkingsreis naar, schitterende landschap, belangrijke monumenten van Portugal, prachtiche dorpjes en steden. grotten, bergen, meren, valleien en waar de tradionele keuken uitermate gevarieerd en lekker is.

  Praia do Salgado
  Praia do Salgado is gesitueerd tussen Nazaré en São Martinho do Porto. Dit lange zandige strand wordt omringd door de bergen van Serra da Pescaria en Serra dos Mangues, een favoriete plek voor Paragliding / Delta liefhebbers. Naturisme wordt geaccepeerd in de noord kant van het strand, na een lange zandduin. Het strand heeft strandwacht en badmeesters in de zomermaanden.
  Een onbeschadigd natuurlijk paradijs, de ideale plaats voor wandelingen, excurises of ontspannen op het strand, waar de (wilde)natuur in overvloed is!
  Op enkele minuten van een aantal beroemde toeristische en historische plaatsen. De nabijgelegen middeleeuwse stad van Óbidos, een "Wereld erfgoed" plaats, door veel mensen beschouwd als het mooist historisch dorp van Portugal.
  Centraal gevestigd, Salgado is ideaal voor dagreizen naar andere mooie stranden, grote winkels, historische en culturele plaatsen, en het uitstekende nachtleven. Op korte afstand van dergelijke plaatsen zoals Nazaré, Alcobaça, Coimbra, Fatima, Leiria, Lissabon, Batalha, Caldas da Rainha en Obidos. Oude kloosters, roman ruïnes, thermen en veel meer. Al deze en andere populaire plaatsen kunnen binnen een dagreis worden gedaan.

  Huur Voorwaarden


  Prijzen zijn voor één gezin met kinderen tot 16 jaar.
  Voor ieder persoon ouder dan 15 jaar wordt 75 euro in rekening gebracht.

  Bij de reservering wordt minimaal 25% van de totale kosten betaald.
  Het resterende bedrag wordt bij aankomst cash afgerekend.

  Aankomsttijd na 17:00 uur.
  Vertrektijd om 11:00 uur.

  Betalingen:
  Bank overschrijving heeft de voorkeur. Betalingen via Western-Union worden geaccepteerd.
  Betalingen via cheques of credit card zijn niet toegestaan.